Nikon F – Canon EF adapter

Postat den September 16, 2012 i kategorierna: Photography, Videos

Jag har äntligen tagit tag i mitt liv och skaffat en adapter så att jag kan använda Nikon objektiv på min Canon kamera. Så nu har jag tre extra objektiv till min befogenhet.

För er som bryr er om kamera mumbojumbo så gäller det ett Nikon 50mm f/1.8, ett Tamron 35-200 f/4-5.6 och ett Tamron Macro 90mm f/2.5. Dom funkar skitbra och det var betydligt billigare att bara köpa en adapter istället för att köpa ny optik. Dessutom hade objektiven bara kommit bort på posten som det andra jag beställde för ett tag sen…

 

En liten testvideo jag gjorde:

  • Jocke!

    Nice… Men är inte videon slightly tantig? blommor och katter, du börjar bli tant

    • Thejoltjoker

      Haha jo jag börjar bli gammal såhär års…