Dags att banta

Postat den May 31, 2012 i kategorierna: Fun stuff, TTDBYD

Nu har jag nått mitt mål! Jag väger över 80kg! Jag bestämde mig för ett par månader sen för att jag behövde gå upp till 80kg. Orsaken var att jag hade gått ner 3kg så då bestämde jag mig för att gå upp 8kg som revansch på min kropp. Jag började gymma och äta lite mer och nu är jag här! Större än någonsin! Men nu ska jag nog gå ner till behagliga 76kg (+-1). Men nu har jag iaf fått upplevelsen att väga över 80kg!

Fågel

Postat den May 28, 2012 i kategorierna: Dagliga kreationer, Everyday stuff, Photography

Har varit med Emma och fotat fåglar idag. Det var kul. Sen upptäckte jag Infected Mushrooms nya album. Det var också kul. Och jag har en fet vecka framför mig! Det är kul.

Jenstrumental

Postat den May 26, 2012 i kategorierna: Dagliga kreationer, Webb

Jag får ofta frågan om jag kan nån bra låt. Tyvärr så är mitt minne ganska käst så jag kommer aldrig på något vettigt att svara. Och om jag mot förmodan skulle svara så finns låtarna oftast inte på Spotify. Därför skapade jag Jenstrumental för att lätt kunna dela med mig av låtar som jag tycker kan låta gött ibland. Just nu är listorna ganska tomma eftersom att jag inte använt Spotify på över ett år. Men jag ska försöka fylla på så mycket jag bara kan!

Sommar

Postat den May 22, 2012 i kategorierna: Dagliga kreationer, Everyday stuff, Photography

Jag har så himla kreativa titlar på mina inlägg…

Idag känner jag mig nöjd. Jag har fixat så att jag inte förlorar betygen i mina utökade kurser (3x mvg) om jag får ig i matten. Det känns väldigt befriande för nu är det typ bara chill kvar. Det är ju ändå bara 15 dagar kvar! Och vem gör nåt vettigt dom sista två veckorna?

Jag var ute och vandrade och hade med mig kameran förut. Det är rätt gött att bara gå runt utan något mål eller någon tid att passa. Det är fördelen med att jobba för sig själv, man har väldigt fria arbetstider!

16 Dagar kvar…

Postat den May 21, 2012 i kategorierna: Everyday stuff

foto: Benjamin Wolfbrandt

Kanske dags att skriva nåt här igen.. Har varit sjukt sentimental hela dagen. Jag hatar att vara sentimental. Jag känner mig bara gammal och som att tiden snart är ute då. Jag gillar bättre att leva i nuet och ta dagarna som de kommer.

Har inte så mycket att skriva annat än att min kära lilla flicka är i Spanien och att jag kommer sakna henne…

Sommar för fiskmås!

Postat den May 13, 2012 i kategorierna: Everyday stuff, Photography

Nu är det äntligen sommar hoppas jag. Det känns lite luddigt gällande den biten. Ena dagen är det skitvarmt och sol och andra dagen är det kallt och regnigt… Typiskt svenskt.

Idag har jag varit ute och fotat lite för en gångs skull. Det är skönt att ta tummen ur och fota något annorlunda nån gång ibland. Har även varit på en golfbana för första gången i mitt liv! Dock spelade jag inte. Jag är ingen gubbe. Jag testade att skjuta pilbåge också.

En annan trevlig sak är att jag har redovisat mitt projektarbete så nu är det ur vägen också. Och det är mindre än en månad kvar till studenten!