Yay, shopping!

Postat den March 31, 2012 i kategorierna: Everyday stuff, Webb

Jag är ruskigt seg just nu… Har varit på Torp och köpt kostym till studenten idag. Jag hatar Torp. Och nu när jag sitter och kodar på en webbplats så drar det bara ihop sig och blir svårare och svårare efter att den grundläggande designen är kodad.

Just nu är det den här rackaren som är roten till allt ont i mitt liv.

Oturligt nog är det en rätt väsentlig del av webbplatsen och jag vill inte göra om designen pga den heller. Det får helt enkelt bli några sömnlösa nätter i hopp om att lära mig nåt som kan komma till nytta…

Jens Spektatuklära Dokumentärmaraton dokumentären!

Postat den March 28, 2012 i kategorierna: Fun stuff, Videos, Youtube

Filmen från det mycket spektatuklära dokumentärmaratonet är äntligen här!!! Som vi alla har väntat! Jag började nästan tvivla på att den någonsin skulle komma!

Se filmen!

Jolt Cola = Volt Cola!!!

Postat den March 27, 2012 i kategorierna: Discoveries, Videos

Idag gjorde jag världens största upptäckt!!!

Volt Cola är Jolt Cola!

Läs vidare och se filmen!!!

Julen är tidig i år…

Postat den March 26, 2012 i kategorierna: Everyday stuff

Jag hittade en gran som låg och flöt i havet förut. Så jag bestämde mig för att göra strandpromenaden lite mysigare genom att sätta upp en julgran! För alla gillar julgranar, speciellt när man slipper städa bort alla barr efter dem.

Imorn har jag studiedag så då ska jag skriva ett extraordinärt blogginlägg! So stay tuned!

Illgött

Postat den March 24, 2012 i kategorierna: Photography

Igår var ännu en fantastisk vårdag som man kunde bära shorts och t-shirt på. När jag kom hem från skolan igår så bestämde jag mig för att gå ut och fota för en gångs skull. Jag älskar att fota. Det är så himla gött att bara gå ut och fota lite vad som helst. Oftast blir det ju inte särskilt snyggt, men jag gör det för att det är roligt. Det är avslappnande på nåt sätt.
Men eftersom att man aldrig blir nöjd så vill jag ha bättre optik! Det suger att ta ett foto som man tycker ser bra ut för att senare inse att det är fullt av kromatisk aberration och ful oskärpa på vissa ställen. Får börja spara till det också med andra ord…

Inte långt kvar till frihet!

Postat den March 23, 2012 i kategorierna: Dagliga kreationer, Webb

Jag tänkte försöka dra igång lite dagliga projekt efter att ha insett att jag nästan gör det omedvetet. Det börjar bli svårt att bara sitta utan att göra något kreativt. Det känns bra.

Jag gjorde för ett tag sen (typ i år 2 på gymnasiet) en nedräkning till min student. Den har sett ut såhär ända sedan jag skapade den. Men nu när det faktiskt börjar närma sig så kände jag att det var dags att snygga till den lite. Så det fick bli dagens projekt. Egentligen gårdagens, men jag hade redan laddat upp filmen som gårdagens projekt så jag kör denna idag.